Snel en moeiteloos online creditcards vergelijken: volledig overzicht!

Dankzij het internet kan je heel wat informatie vinden. Zoekmachines als Google herbergen een schat aan info die je gratis kan opvragen. Maar als het over creditcards vergelijken gaat, dan moet je de websites van de banken zelf hebben. Zij zetten alle info ook al op de website staan die jij maar af te lezen hebt. Maar waar moet je precies op letten als je een creditcard wenst aan te vragen? Dat ontdek je in dit artikel.

Ontdek hier de voordeligste kredietkaarten!

Mogelijk denk je dat je nog bij je vaste huisbank moet gaan zoeken, maar niets is minder waar. Tegenwoordig kan je meerdere diensten afnemen bij verschillende banken. En daar kan jij van profiteren als consument. Aangezien je kosten moet betalen op diensten die afneemt bij een bank kan je even goed er de goedkoopste aanbieder uitnemen. Dat kan je dus doen door te vergelijken. Zoek enkele banken uit en bezoek hun website. Klik daar door naar de pagina over creditcards en zoek uit welke kaart je precies wil.

Een creditcard kan je afstemmen op de uitgaven die je gaat maken. Is dat aankopen in winkel uit de buurt en sporadisch eens via het internet. Of eerder een reiziger die over gans de wereld een betaling moet kunnen uitvoeren. Kijk ook eens naar de twee merken Visa en Mastercard, beide doen precies hetzelfde, maar je moet een keuze maken uit een van deze aanbieders. Daarnaast zie je heel wat verschillende kaarten die je kan aanvragen. Hier gaat het vaak over de verschillende eigenschappen zoals uitgavelimiet, verzekering en dergelijke meer. De uitgavelimiet staat standaard op 1500 euro, vaak meer dan voldoende voor de doorsnee gebruiker.

Om een credit card aan te vragen moet je aan een bank ook inkomsten kunnen voorleggen. Aangezien je op krediet koopt wil een bank met zekerheid weten of je de uitgaven ook kan terug betalen. Bij een aanvraag moet je dus enkele loonfiches kunnen voorleggen, zo ziet een bank direct wat je inkomsten zijn en waar je werkt.

Heb je voldoende met een standaard uitgavelimiet of heb je meer nodig? Als je de wereld rond reist dan kan dat wel handig zijn. Zowel Visa als Mastercard worden wereldwijd aanvaard, maar als je enkele maanden op tour bent dan kan een hogere uitgavelimiet nodig zijn. Je kan een standaard creditcard nemen en daar de limiet van laten verhogen. Of neem direct een kaart waar al een hogere limiet op ingesteld staat. Alles hangt ook wat af van je inkomsten, dus informeer bij de bank of je die limiet wel aankan.

Creditcards vergelijken doe je dus het snelst via het internet. Bankkantoren bezoeken zou veel te veel tijd innemen en je een onduidelijk beeld geven. Eens de aanvraag goedgekeurd is kan je de creditcard na ongeveer twee weken bij je thuis.

Ontdek hier de voordeligste kredietkaarten!
.

Let op: geld lenen kost ook geld.