Welke voordelen biedt een kredietkaart van Carrefour? Ontdek het hier!

Je ziet het tegenwoordig meer en meer, je kan ook in supermarkten een kredietkaart aanvragen. Dit is uiteraard om klanten te lokken om van het betaalgemak van een kredietkaart te kunnen genieten. Maar je ziet ook meer dat supermarkten zich met financiële zaken bezig houden. Zeer waarschijnlijk kan je ook artikelen met een lening op afbetaling kopen. Het gaat hier er dan om dat je een extra dienst afneemt bij een winkel en zij kunnen je kosten aanrekenen voor het gebruik ervan. De supermarkt is hier als het ware een bank geworden.

Ontdek hier de meest geschikte kredietkaart voor jouw profiel!

Carrefour is een winkelketen die in vele landen actief is. Je kan er bijna alles vinden. Van gewoon voedsel tot fiets, multimedia en nog vele andere zaken. Je hoeft dan niet meer elders te gaan, en dat schept toch heel wat gemak. Ook winkels als Carrefour willen zoveel mogelijk vaste klanten aan zich binden. Ze doen dat niet alleen door hun aanbod zo uitgebreid mogelijk te houden, maar ook extra diensten aanbieden zoals een Carrefour kredietkaart is dus mogelijk. Je kan de aanvraag indienen in een apart loket in de winkel, vraag meer info in de infobalie.

Bij gebruik van de Carrefour kredietkaart in een van de winkels van Carrefour zelf, geniet je waarschijnlijk van bonussen. Je spaart een totaal aan punten of je krijgt een waardebon bij elk behaald bedrag. Zo blijf je bij Carrefour winkelen om net van die voordelen te blijven genieten. Maar je kan die kredietkaart ook in andere winkels gebruiken. Aangezien deze gelinkt is aan de bankrekening waar je loon op komt heb je alle vrijheid hierover. Carrefour moet je dan zien als een financiële instelling die je in staat stelt een kredietkaart te gebruiken.

Je zal ook hier bij de aanvraag aan enkele criteria moeten voldoen. Ten eerste moet je meerderjarig zijn en ten tweede over een inkomen beschikken. Ook een deeltijds inkomen kan voldoende zijn om een aanvraag goedgekeurd te krijgen. Maar hoe hoger je inkomen, hoe beter natuurlijk. Hou enkele loonfiches bij en neem die mee als je de aanvraag wenst in te dienen. Zo kan Carrefour jouw dossier snel behandelen en bij groen licht je een Carrefour kredietkaart opsturen. Dit kan enkele dagen duren en kan per post bij je aankomen. Samen met de pincode. Pas deze aan bij het eerste gebruik, zodat enkel jij gebruik kan maken.

Ontdek hier de meest geschikte kredietkaart voor jouw profiel!

Dus om van de vele voordelen te genieten en als je vaak winkelt in een Carrefour, kan dit een goede oplossing zijn. Zo bouw je meer en meer voordelen op per keer dat je gaat en dat is altijd handig. De kosten van het gebruik moet je ook wel even nagaan, maar als je er veel voor terug krijgt dan kan dit best wel meevallen.

Let op: geld lenen kost ook geld.