Dit zijn de goedkoopste creditcardmaatschappijen! Je raad het nooit!

Mocht je niet weten welke creditcardmaatschappijen er bestaan, er zijn drie bekende. Namelijk Visa, Mastercard en American Express. Namen die je zeer waarschijnlijk al heb zien staan in een reclame. Of mogelijk heb je wel een creditcard van een van deze merken. Welke van de deze de goedkoopste is, dat ontdek je in dit artikel. Je kan makkelijk beginnen vergelijken dankzij het internet, alle informatie staat zo maar te lezen.

Ontdek hier de meest geschikte kredietkaart voor jouw profiel!

De drie creditcardmaatschappijen geven elk heel wat verschillende creditcards uit. Ook hier zijn heel wat verschillen in op te merken. Het makkelijkst om na te gaan welke kaart het best bij je past is even je uitgaven bekijken. Hoe en waar geef jij je geld uit? Is dat in de supermarkt wekelijks en nu en dan via het internet? Of ga je ook jaarlijks op reis, of nog vaker? Die zaken geven een indicatie hoe vaak je de creditcard nodig hebt.

Op basis daarvan kan je zoeken welke creditcard je nodig hebt. Het zijn de banken die deze aanbieden, dus je kan rechtstreeks bij hun zoeken. Via de website van de banken kan je alle informatie nalezen, maar ook de kosten vergelijken. Door enkele banken te bezoeken kan je snel een overzicht krijgen. Je kiest een geschikte creditcard uit en vergelijkt die bank per bank. Eens je de bank hebt gevonden met de laagste kosten, kan je de aanvraag indienen.

De kosten van een creditcard gaan jaarlijks van je rekening. Je voelt het dus niet echt in je portefeuille. Maar alle kosten samen maken één grote kost. En is het dus aan te raden om dit op voorhand goed op te zoeken. En neem geen creditcard met hoge uitgavelimiet die je toch niet kan opgebruiken. Want ook hier zullen de kosten verhogen als de limiet hoger ligt dan standaard.

Een uitgavelimiet geeft weer hoeveel je maandelijks kan uitgeven met de creditcard. Standaard bedrag is 1500 euro bij de meeste banken. Heb je nood aan meer, dan kan je die laten aanpassen. Om een creditcard te mogen gebruiken moet je zelf ook inkomsten hebben. Een vaste job waar je maandelijks een vast inkomen van krijgt. Zo ziet de bank ook dat je de uitgaven met de creditcard kan terug betalen. Een vereiste om een creditcard in bezit te krijgen.

Ontdek hier de meest geschikte kredietkaart voor jouw profiel!

Op deze manier kan je dus zien welke creditcardmaatschappij de laagste kosten heeft voor zijn creditcards. Het is niet zo moeilijk en aangezien je via het internet kan zoeken, hoef je je woning er niet voor uit te komen. Zorg dat je goed weet waarvoor je de kredietkaart zal gebruiken, zo kan je de geschikte kaart aanvragen.

Let op: geld lenen kost ook geld.