Vraag hier een credit card voor al je online aankopen!

Kredietverzekering

Via het internet kopen is zo makkelijk tegenwoordig. Er zijn tal van online winkels die zich de laatste jaren echt hebben gespecialiseerd in het verbeteren van het ganse proces. Jij als klant staat als belangrijkste schakel aangevinkt bij de webwinkelhouders. En maar goed ook. Er zijn jaren geweest dat het minder goed ging. Maar er zijn nu enkele bekende spelers op de markt, die de ervaring echt zeer goed laten verlopen. Zoals bijvoorbeeld bol.com en coolblue. Van webshop bezoek, tot verzending tot betaling. Alles verloopt vlot. Ook een betaling met een credit card is mogelijk.

Ontdek hier de voordeligste kredietkaarten!

De betaalmogelijkheden van een webwinkel zijn zeer belangrijk geworden. Je moet de klant de mogelijkheid geven om met eender welke bankkaart te kunnen betalen. De voornaamste zijn bancontact, iDeal, paypal en een online credit card. De laatste is zeer handig en veilig. Je gebruikt hier ook een pincode om de betaling uit te voeren. Maar daarnaast ook nog een drie cijferig controle nummer (CCV) welke op de achterkant van de credit card staat. Dat is nog een extra beveiliging voor jou als klant dus.

Je online aankopen met een credit card uitvoeren heeft zelfs nog een beveiliging. Dat is de verzekering die je hebt met de kaart. Mocht je een artikel bij je thuis krijgen welke niet voldoet, dan kan je een aanvraag indienen om de betaling te bevriezen. Dat is als de webwinkel moeilijk zou doen. Een webshop waar het retourbeleid op de klant is afgestemd, dat zou gewoon allemaal vlot moeten verlopen dan. Daarom ook dat er vaak 100 dagen is om te retourneren, zonder opgave van reden. Dus als het artikel niet ok is in jouw ogen, dan kan je het terug sturen en eventueel een nieuw artikel krijgen.

Je kan een online credit card ook gewoon bij een bank aanvragen. Alle banken bieden dit aan, dus je hebt keuze te over. Waar je op moet letten als je eentje wil aanvragen? Dat zijn de kosten natuurlijk. De ene bank is duurder dan de andere, dus daar moet je eens goed vergelijken. Noteer alle kosten na een bezoek aan de website van een bank en vergelijk met andere aanbieders. Je zal snel zien wat je het goedkoopst af bent. Daar kan je de online credit card aanvragen. Als de bank je aanvraag bekeken heeft, kan je na ongeveer twee weken de kaart in je brievenbus verwachten.
De aanvraag kan je doen via het internet. De website vna de bank heeft een geschikt formulier hiervoor. Dit kan je via de computer invullen en doorsturen. De bank zal elke aanvraag bekijken en als je met alles in orde bent dan kan je aan de slag met de online credit card.

Ontdek hier de voordeligste kredietkaarten!

Let op: geld lenen kost ook geld.