Een gratis kredietkaart aanvragen: dat kan! Vraag hier meer info!

Waarom een kredietkaart nemen die je geld kost, als je ook een gratis kredietkaart kan aanvragen? Je moet het niet verder gaan zoeken natuurlijk, de kosten die je maandelijks moet betalen zijn al de moeite. Als een bank dan een mooi aanbod heeft en een gratis kredietkaart heeft, dan moet je die kans met twee handen grijpen. Wat zijn nu de kleine lettertjes en de zaken waar je op moet letten? We leggen het hier allemaal uit.

Ontdek hier de meest geschikte kredietkaart voor jouw profiel!

Normaal betaal je steeds voor een dienst die je bij een bank afneemt. Het is nu eenmaal zo, dus je legt er je maar beter bij neer. Je kan wel de goedkoopste bank eruit zoeken per dienst, via het internet kan je makkelijk en snel vergelijken. Maar een gratis kredietkaart, dat moet je toch even goed bekijken. Je kan dus van het gemak genieten van een kredietkaart en je hoeft er niets voor te betalen. Een gratis versie heeft vaak enkele beperkingen, maar dat hoeft geen probleem te zijn. Een verschil kan zijn dat je een lagere uitgavelimiet hebt. Vaak ligt die rond de € 1250,00. Meer dan voldoende om maandelijkse kosten mee te dekken, in winkels of betalingen via het internet.

Ook met een gratis kredietkaart moet je aan de bank kunnen aantonen dat je alle kosten kan terug betalen. Aangezien je aankopen doet op krediet gaat ook hier het geld pas de volgende maand van je rekening. Je moet dus steeds zorgen dat er voldoende geld staat op die rekening en je maandelijks nieuwe inkomsten hebt. Zonder een vaste job zal het dus niet lukken om een gratis kredietkaart te kunnen aanvragen. Maar als je dat probleem niet hebt dan kan je de aanvraag uiteraard snel indienen.

Ga naar een bankkantoor waar ze de gratis kredietkaart aanbieden en maak de aanvraag in orde. Via het internet kan dat ook tegenwoordig. Alle informatie opsturen die ze vragen en even geduld hebben. Aangezien er enkele zaken moeten bekeken worden kan het tot 14 dagen duren eer de aanvraag verwerkt is en jij een antwoord mag verwachten.

Je hoeft dus niet te wachten tot je vaste huisbank een gratis kredietkaart heeft. Je kan de dag van vandaag ook een gratis kredietkaart aanvragen bij een andere bank. Dan verloopt de terugbetaling gewoon via domiciliëring, de banken brengen dit onderling in orde. Jij moet enkel aangeven vanwaar ze het geld moeten halen. Dat is het gemak van het internet tegenwoordig en de service die banken bieden. Het aanbod van banken is zo groot geworden dat het gek zou lijken dat je alle diensten bij één bank moet hebben. Daarom hebben ze het gemak voor de klanten gelaten en kunnen zij vrij bewegen.

Ontdek hier de meest geschikte kredietkaart voor jouw profiel!

Blijf dus op de uitkijk voor een gratis kredietkaart, je ziet vaak genoeg reclame hiervoor. Dan hoef je niet wakker te liggen van de kosten, maar heb je wel het gemak van een extra betaalkaart.

Let op: geld lenen kost ook geld.