Online een credit card bekomen? Wij verklappen je hoe!

Via het internet kan je bijna alles aankopen. Producten en diensten worden overal aangeboden, jij moet alleen maar de juiste keuze maken. En die keuze kan je makkelijk maken door de nodige informatie te lezen in dit artikel Het aanvragen van een credit card online is niet moeilijk, je moet enkel de juiste card zien te vinden. Hoe je dat het best aanpakt zie je hier in enkele stappen.

Ontdek hier de voordeligste kredietkaarten!

Als je een credit card nodig hebt dan moet je niet twijfelen om dit online aan te vragen. Banken hebben allemaal een uitgebreide website die ter beschikking staat van bestaande en nieuwe klanten. Daar kan je ten eerste al heel wat informatie op vinden. Maak eerst een keuze met welke credit card jij het beste af bent. Er zijn namelijk heel wat soorten, en daar moet je dus eerst eens goed naar kijken. Ben je iemand die enkel in de buurt aankopen doet en sporadisch eens via het internet shopt? Dan ben je goed met een standaard kredietkaart. Met een normale uitgavelimiet en verder geen toeters en bellen. Dit is wat de meeste mensen in bezit hebben. Is het echter zo dat je toch wat meer uitgaven doet met de credit card en je wil ook naar het buitenland ermee gaan. Dan kan je naar een versie kijken met iets meer opties, mogelijk ook een hogere uitgavelimiet.

De uitgavelimiet van een credit card kan dus een rol spelen. Afhankelijk van hoeveel je maandelijks wenst uit te geven. Die limiet kan je bij een standaard credit card laten verhogen, of je kan een card nemen waar de limiet al hoger is. Weet wel dat de kosten dan ook de hoogte in gaan. Aangezien je een groter risico vormt voor de bank dan. Om dat weg te werken moet je aan de bank een inkomen kunnen voorleggen. Dus als je werkt en een loon ontvangt dan zal de bank dit als ok beschouwen. Is dat niet het geval dan is de kans al veel kleiner om een credit card te krijgen.
Om de kosten van een credit card te vergelijken kan je dus op de websites kijken van de banken. Daar staan alle soorten in een lijst te zien, samen met de kosten die je jaarlijks moet betalen. Kies dan de credit card die het best bij je past en vraag die eventueel ook aan. Dat kan via de website zelf, al je gegevens doorsturen en de bank neemt de aanvraag in behandeling.

Als de bank ook akkoord gaat dan krijg je de credit card binnen de 14 dagen bij je thuis of in een bankkantoor naar keuze. Dit is samen met de pincode, die je het best zo snel mogelijk aanpast. Zodat alleen jij beheerder bent van de credit card.

Ontdek hier de voordeligste kredietkaarten!

Let op: geld lenen kost ook geld.