Het geheim om onmiddelijk een kredietkaart aan te vragen!

Je hebt vandaag nog een kredietkaart nodig? Dan doe je er goed aan dit artikel eens te lezen. Wij hebben de manier hoe je zeer snel een aanvraag kan doorsturen. Maar ook dat je de juiste kredietkaart aanvraagt voor jouw profiel. De uitgavelimiet en verzekering zijn hier belangrijk, want die bepalen de kosten. Jaarlijks moet je een bijdrage betalen voor het gebruik van de kredietkaart.

Ontdek hier de meest geschikte kredietkaart voor jouw profiel!

Dankzij het grote aanbod van banken heb je daar al een eerste keuze te maken. Blijf je bij je vaste huisbank of ga je toch elders. De kosten verschillen bank per bank, dus het kan interessant zijn eerst te vergelijken. Maar start het vergelijk met de juiste gegevens. Bekijk overal dezelfde kredietkaart zodat je de kosten en voorwaarden ook goed kan vergelijken. Een standaard kredietkaart heeft bij elke bank ongeveer dezelfde uitgavelimiet. Die ligt rond de 1500 euro per maand. Een bedrag dat je elke maand kan uitgeven. Maar je moet het dus ook kunnen terug betalen.

Veel hangt af van het gebruik van de kredietkaart. Is dit om te gaan winkelen in de buurt, online te shoppen of te gebruiken op reis. Drie scenario’s die afzonderlijk mogelijk zijn, maar ook allemaal samen. In dat geval moet je maar zien waar je het meest belang aan hecht en daarop verder zoeken. Je kan alle informatie vinden op de website van de banken. Je hoeft dus niet meer naar een bankkantoor te gaan. Daar zie je alle verschillende mogelijkheden waaruit je kan kiezen. Uitgavelimiet, merk van kredietkaart en de kosten die je ervoor moet betalen. De twee meest bekende merken zijn Visa en Mastercard. Als je hier geen specifieke voorkeur hebt, maakt het niet zoveel uit. Beide merken hebben verschillende modellen van kredietkaarten op de markt. Je zal snel zien welke het best bij je profiel past.

Aangezien je via de laptop thuis naar een kredietkaart kan zoeken, kan je op die manier onmiddellijk de aanvraag starten. Via een online formulier kan je alle gegevens invoeren en doorsturen. Zo kan de bank ook onmiddellijk de aanvraag bekijken en verwerken. Je zult dus zeer snel een antwoord ontvangen. Bij een positief antwoord krijg je de pincode en de kredietkaart thuis in je brievenbus. Je kan dan direct beginnen met aankopen doen met de kaart. Het is steeds aangeraden om je pincode aan te passen. Kies een cijfercode die moeilijk te achterhalen is en alleen jij kent. Bij diefstal kan je cardstop bellen, dan is de kredietkaart door niemand meer te gebruiken.

Ontdek hier de meest geschikte kredietkaart voor jouw profiel!

Mocht je toch een negatief antwoord krijgen dan kan dit zijn omdat je nog niet meerderjarig bent. Of omdat je niet voldoende inkomsten kan voorleggen. Aangezien je maandelijks een groot bedrag kan uitgeven moet je aan de bank ook aantonen dat je dit kan terug betalen. Dit kan je bewijzen aan de hand van loonfiches. Zo hebben ze direct inzicht over hoeveel je inkomsten zijn per maand.

Let op: geld lenen kost ook geld.